fredag 16 juli 2010

Jisses vad stor han blivit.


Väger nästan 5 kilo.

Sune solar


Katterna älskar att vara i stugan. Här ligger Sune och gosar i solen. Ser ganska skönt ut. Thomas har däremot alldeles för mycket att göra för att kunna ta sig tid att sola.

onsdag 14 juli 2010

UTSTÄLLNING

Nu är Thomas inbokad på sin första utställning!
Jag trodde väl aldrig jag skulle orka gå på något sådant men man ska aldrig säga aldrig!!! Utställningen hålls av Norrskenskatten på Arcushallen i Luleå den 14-15 augusti. Det är första utställningen jag och Klas är på och det känns himla kul och spännande. Det är mycket att lära men som tur var finns himla mycket att läsa på nätet samt att jag har bra kontakt med Thomas uppfödare, Annie på S*Bergbackens, som är rutinerad och kan ge en massa bra tips. För den som är sugen att komma och kolla på Thomas och alla andra spännande katter så är det öppet för publik/besökare på lördagen 1000-1700 samt söndagen 0900-1500.

fredag 2 juli 2010

Dammsugaren är ganska konstig....



Thomas gillar dammsugaren med skräckblandad förtjusning. Ha ha ha

Thomas är egennyttig!


Jag har tidigare skrivit hur mycket Thomas älskar sin råtta. Den här filmen visar i vilken utsträckning. Han verkar vara rädd att Sune ska komma och ta den. Sune däremot tar det hela med ro och han verkar nästan tycka det är lite kul att Thomas är så nervös.

PS: Höj ljudet så att du hör Thomas morrningar.

Thomas jagar flugor i växthuset!