tisdag 31 maj 2011

SNART UTSTÄLLNING

Nu är det inte många dagar kvar tills Thomas ska på utställning igen. Det ska bli så kul!!!

onsdag 25 maj 2011

AMPELLILJA OCH KATT

För att undvika att katterna tuggar på alla blommor här hemma så har jag köpt 2 ampelliljor. Det tog inte många dagar innan alla bladen var snaggade. Dom är inte så fina längre men det är däremot alla andra blommor.

måndag 16 maj 2011

lördag 14 maj 2011

THOMAS

UTSTÄLLNING

Ja då är det snart dags för utställning i Skellefteå med Thomas. Det ska bli jättekul! Förhoppningsvis får han ett certifikat så att vi sen kan åka till Norge för nästa utställning. Som det ser ut så blir det utställning i Arendal, Norge i början på Juli. Arendal ligger söder om Oslo och anledningen till att vi åker dit är för att vi resten av året  kommer bo i Stockholm då vi fått tillfälliga jobb. Flytten gör att vi kommer ha fler möjligheter att gå på utställningar vilket är en bonus. Jag hoppas vi kommer ha tid och möjlighet att hinna med några under hösten.

tisdag 10 maj 2011

ÅH NEEEEJ!

Thomas har i helgen lärt sig att öppna dörrar. Han öppnade ytterdörren när jag satt och tittade på TV och jag hann dit ganska fort då jag misstänkte vad som hänt när jag hörde dörren öppnas men ingen kom in. När jag kom till hallen stod Thomas kvar och tittade först på mig och sedan ut och sen på mig igen. Han såg rätt förvånad ut men det tog inte länge innan han tog chansen och stegade rakt ut i det härliga vårvädret. Jag tyckte förståss det var väldigt festligt först att han lyckats med den bedriften men när jag började tänka efter vad det innebär var det ju inte så roligt längre. Nu måste ytterdörren konstant vara låst. :-(