söndag 18 september 2011

TUPPLUR



På utställningen i Uppsala köpte vi en ny "kattbädd". Liknar en igloo och är hur mysig som helst. Både Thomas och Sune gillar den skarpt.

onsdag 14 september 2011

SCANDINAVIAN WINNER SHOW 2011

Det gick relativt bra på SW2011. Thomas fick ett certifikat vilket var glädjande. Tyvärr mötte han sin överman än en gång när det var dags för nominering. Vi har mött hans pappa på ett flertal av de tävlingar vi varit på och när de två jämförs är det alltid pappan som drar längsta strået. Det är lite trist att så ofta möta samma motstånd men å andra sidan är det kul att träffa pappa Kobbes husse och matte som är supertrevliga och snälla. På bilden ser man vad lika dom är. Storleken och färgen har Thomas uppenbarligen fått från sin pappa. Båda två är bruntabbymaskade och väldigt stora och ståtliga.
På den här tävlingen hade vi en domare vi aldrig träffat förut som heter Steph Bruin. Hon var väldigt bra eftersom hon tog sig tid att prata lite om varje katt och förklara varför hon nominerade en framför en annan. Lärorikt och intressant.



Pappa Okonor Kobold till vänster på bilden och Thomas till höger. Jag tror minsann vi fick den bästa assistenten.

onsdag 7 september 2011

SCANDINAVIAN WINNER SHOW 2011

Nu har vi äntligen fått bekräftelse från Scandinavian Winner Show 2011 om att Thomas har fått en plats. Det är kattutställning nu till helgen i Uppsala och det ska bli väldigt kul att gå. Det kommer vara fler katter än de utställningar vi tidigare varit på och mer konkurrens eftersom det finns kvalifikationskrav för att få vara med. Jag ser framförallt fram emot att få se alla snygga orientaliska katter. Skönt även att för en gångs skull ha ganska nära till utställningen.