tisdag 28 februari 2012

VÅRA KATTER

I senaste numret av Sveraks tidning Våra Katter är Thomas med under avsnittet Titelkatter. Vi firar i efterskott att han tagit titeln Internationell Premier.

tisdag 21 februari 2012

RESULTAT KATTUTSTÄLLNING 2011

Jag tänkte summera utställningsåret 2011 lite kort och kan börja med att konstatera att det gått väldigt bra. När vi bestämde oss för att flytta söderut tog jag chansen att direkt boka in så många utställningar som möjligt eftersom jag visste att tiden här nere var begränsad. Det gäller att passa på när man har tillgång. Det blev ganska många utställningar till slut och många med riktigt bra resultat.

Totalt blev det 11 utställningar. Thomas blev nominerad på 6 utställningar och Best In Show 4 gånger. Som grädde på moset blev han även utsedd till Bäst I Ras vid en utställning.

Som medlem i Norrskenskatten blev han efter dessa resultat slutligen etta på Tio I Topp-listan för kastrater i kategori 4.

Sveraks lista för Årets Katt smäller dock högre. Där tog Thomas plats nr 7 över bästa resultat för kastrater i kategori 4 år 2011.

måndag 13 februari 2012

måndag 6 februari 2012

KÖLDKNÄPPEN

Det börjar märkas även i lägenheten att det är och har varit kallt ute. Det känns lite kyligt och det märks även direkt på katterna. Senaste nätterna har båda två legat mitt emellan mig och sambon, under mitt täcke. Det är supermysigt!

fredag 3 februari 2012

KATTER OCH LÅDOR

Han ser ganska cool ut i sin låda. Hur man nu lyckas med det.

onsdag 1 februari 2012

BUSKATT

Imorse var Thomas på bushumör och kröp in i den här påsen så fort den hamnade på golvet. Vi vet sedan tidigare att han har en förkärlek för påsar så det gäller att ha lite koll. Där satt han iallafall och vevade sina labbar så fort man kom i närheten.