onsdag 27 juni 2012

måndag 18 juni 2012

SVERIGE I FOTBOLLS-EM

Det hjälpte inte att vi spökade ut oss i fredags när Sverige mötte England eftersom det blev förlust. Men kul hade vi iallafall!

tisdag 12 juni 2012

BRASAN VÄRMER SKÖNT

Thomas njuter av värmen från elden. Katterna älskar att vara i stugan. :-)

söndag 10 juni 2012

SUNES TANDSTEN

Nu har han äntligen fått bort den irriterande tandstenen. Som belöning för att han var så duktig hos veterinären blev en myshelg i stugan. Som vanligt dricker han upp mitt vatten. Det spelade ingen roll att det var smaksatt med lime. Jag som trodde katter avskydde citrus-frukter.

torsdag 7 juni 2012

TANDSTEN PÅ KATT

Imorgon är det dags att ta bort Sunes tandsten. Ska bli skönt att få bort det och se om han blir piggare och kommer må bättre. Det blir nog en lite jobbig kväll dock för han måste fasta eftersom han ska sövas imorgon. Sune har redan börjat protestera lite och sitter på sin matplats och jamar efter mat.

tisdag 5 juni 2012

UTSTÄLLNING SOLKATTEN SKELLEFTEÅ

Helgens resultat uteblev tyvärr på alla sätt. Thomas mötte sin pappa båda dagarna och eftersom vi just nu är i klass 4 båda två och samma färg/täckning så kammade vi noll. Fick alltså inte ens certifikat :-(. Men, men... Det var en riktigt trevlig helg ändå, har umgåtts med Thomas uppfödare och hans pappas ägare och det är riktigt trevliga människor så jag är faktiskt nöjd iallafall. Det är inte lätt heller att möta hans pappa Okonor Kobold för han är väldigt, väldigt snygg. Okonor kobold till vänster och Thomas till höger.