onsdag 11 januari 2012

HUSKATTEN MISSAN

Sambons syster och familj har lite oplanerat skaffat ytterligare en huskatt i sommar. Dom har sedan tidigare Nisse och nu har dom alltså även en tjej som heter Missan. Missan är otroligt vacker och jag har förslagit att vi ska ta med henne på en utställning och det verkar faktiskt som dom är intresserade. Det vore fantastiskt kul att ta med den söta lilla Missan. Vi siktar på en utställning i Stockholm i maj och jag hoppas verkligen det blir av. Först krävs att hon kastreras, chipmärks, vaccineras och registreras men sen är det bara köra på.

måndag 9 januari 2012

SÖNDAGENS UTSTÄLLNING I UPPSALA

Söndagens utställning gick relativt bra. Thomas fick certifikat vilket alltid är trevligt men sen tog det stopp. Bra konkurrens samt Thomas humör avgjorde det hela. Sen fick Thomas ett mindre smickrande omdöme han aldrig fått tidigare. Domaren tyckte han var lite för fet! Jag har faktiskt haft mina aningar men det kan vara svårt att se ibland när det kommer smygande. Så... nu är det ju bara till att förändra matvanorna för Thomas också. Thomas har hittills alltid fått obegränsat med mat och det har funkat men nu gör det inte det längre... tyvärr.


lördag 7 januari 2012

KATTUTSTÄLLNING UPPSALA, FRÄSETS KATTKLUBB

Det har gått bra idag på utställningen. Thomas fick certifikat och tog därmed titeln Grand Internationell Premier. :-) Det var väldigt hård konkurrens så nominerad blev istället IP Timille Take That JW som dessutom blev Best In Show. Thomas var allmänt nervös och fräste en del i vanlig ordning. Som tur är det mycket snack och liten verkstad.

torsdag 5 januari 2012

FÖRBEREDA INFÖR KATTUTSTÄLLNING

Så här såg jag ut efter att ha borstat Thomas igår kväll. Det är andra borstningen den här veckan men ändå fäller han sådana mängder med hår. Hinner nog med en omgång imorgon också. Sen får han nog anses vara färdigfixad inför helgens utställning.

måndag 2 januari 2012

PROMENAD MED KATT

En film från i somras. Känns som det var väldigt längesen. Thomas var fantastiskt duktig i kopplet. Ett bevis på att det faktiskt går att rasta katt i koppel.

söndag 1 januari 2012

BUSIG

Thomas kör sitt morgon-race som vanligt och försöker gömma sig under täcket.