måndag 8 augusti 2011

UTSTÄLLNING ARENDAL, NORGE

Vi startade vår semester med att åka raka spåret till Arendal i Norge för utställning av Thomas. Det var en lyckad tripp både för utställningsresultaten men även i övrigt. Arendal var väldigt vackert med fin natur och fina byggnader. Det finns ganska många äldre trähus som är helt målade i vitt och väldigt vackra.

På uställningen på lördagen skötte sig Thomas riktigt bra. Han har varit lite nervös tidigare och kanske inte visat upp sin bästa sida men p.g.a. att vi fick visa honom för domaren allra först av alla så var han väldigt avslappnad. Thomas fick till vår stora glädje sitt certifikat och blev även nominerad till panel. Eftersom han fick certifikat så tog han automatiskt titeln Internationell Premier. Nästan full pott!

På söndagen var inte Thomas lika avslappnad som lördagen. Det beror förmodligen på att det var väldigt mycket dofter i lokalen och kanske på att han hade tröttnat. Det gick bra iallafall för han fick sitt certifikat, blev nominerad till panelen och blev slutligen Best In Show.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar